Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
Haha sama zaprzeczasz sobie bo skąd wiesz ze moje ma tak zle

Tylko domniemam tak jak ty domniemasz ze bylabym zla matka-ales ty niekumata rajuuuuu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(Mrux27)
Stały Bywalec
EwelinaM napisał:
nie ma sprawy ale Polka wprowadziłaś zamieszaniakiedyś tu pisałam ale przestałam bo jedna Pani mnie skrytykowała, ,,wyśmiała'' tak to nazwę no i stwierdziłam że będzie lepiej się nie udzielać jak być wyśmiewanymale chyba to zakończę
dziewczyny ja też niewiem jak syncia teraz ubierać, chociaż dzisiaj założyłam mu z powrotem kurtkę zimową bo u nas bardzo wiało jutro znowu raczej chłodno i powrót do kombinezonów

Kobieto kochana ty tym bardziej się powinnaś udzielać i olewać takie Panie co wyśmiewają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
No to super ze jestes i nas tu wszystkich uswiadamiasz i wbijasz nam(jak ci sie wydaje) swoje racje...
Ale jedno trzeba przyznac ze wszystkie jestesmy glupie...bo zwrocilysmy uwage na tak puste twoje wpisy...!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Mrux27 napisał:

Kobieto kochana ty tym bardziej się powinnaś udzielać i olewać takie Panie co wyśmiewają

wiec dlaczego tego nie robisz w kierunku POLKI? wysmiewa nas tu wszystkie swoimi pustymi komentarzami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(Mrux27)
Stały Bywalec
wera1517 napisał:
Ale jedno trzeba przyznac ze wszystkie jestesmy glupie...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący

No wlasnie i mamuski maja kolejny dowod na to jaka jest daris a i tak jak cmy leca tu do swiecy by jej bronic Nie wiem czy smiac sie z nich czy nad nimi plakac Ciekawe ilu jeszcze przemadrzala malpa ublizyla i osmieszyla o ktorych nie wiemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
wiec dlaczego tego nie robisz w kierunku POLKI? wysmiewa nas tu wszystkie swoimi pustymi komentarzami.

Hallo hallo nie wszystkie tylko te co ja bronia-jeszcze tego nie skumalas pusta glowo?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(Mrux27)
Stały Bywalec
wera1517 napisał:
Mrux27 napisał:

POLKA zaczeła dyskuje na temat Pani Daris a wy obrończynie wierne bronicie jej jak pies kość gdzie ona sama nawet jednej wypocinki nie napisała na ten temat.

jeszcze jakieś pytanka ??????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
POLKA zaczeła dyskuje na temat Pani Daris a wy obrończynie wierne bronicie jej jak pies kość gdzie ona sama nawet jednej wypocinki nie napisała na ten temat.

Ma was w dupie i ryje z was w chalpie-o przepraszam w apartamencie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
Ale jedno trzeba przyznac ze wszystkie jestesmy glupie...

Glupie sa tylko te co ja bronia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok